Тема "Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях"
Цілі. Ознайомити учнівство із правилами купівля, обробки і зберігання харчових продуктів. Ознайомити із алгоритмом надання першої допомоги при харчових отруєннях.
Знати/розуміти:
- визначення основних понять уроку
- значення правильного вибору харчових продуктів для здоров'я людини
- як надавати першу допомогу при харчових отруєннях
Вміти:
- розрізняти основні поняття теми і наводити приклади
- визначати, які продукти можна вживати, а які ні
- перевіряти термін придатності харчових продуктів
Компетентності
-
- вільне володіння державною мовою,
- здатність спілкуватися рідною (у разі відмінності від державної) та іноземними мовами,
- математична компетентність,
- компетентності у галузі природничих наук, техніки і технологій,
- інноваційність,
- екологічна компетентність,
- інформаційно-комунікаційна компетентність,
- навчання впродовж життя,
- громадянські та соціальні компетентності,
- культурна компетентність,
- підприємливість і фінансова грамотність.
Пройти Тест-гру https://kahoot.it/challenge/08009756?challenge-id=e978502d-53f0-4553-857d-e68d401d31b6_1666089555578
Виконати письмово у зошиті тест
Коментарі
Дописати коментар