Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях

 Тема "Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів. Перша допомога при харчових отруєннях"


Цілі. Ознайомити учнівство із правилами купівля, обробки і зберігання харчових продуктів. Ознайомити із алгоритмом надання першої допомоги при харчових отруєннях.


Знати/розуміти:

- визначення основних понять уроку

- значення правильного вибору харчових продуктів для здоров'я людини

- як надавати першу допомогу при харчових отруєннях



Вміти:

розрізняти основні поняття теми і наводити приклади
- визначати, які продукти можна вживати, а які ні
- перевіряти термін придатності харчових продуктів


Компетентності

  • вільне володіння державною мовою,
  • здатність спілкуватися рідною (у разі відмінності від державної) та іноземними мовами,
  • математична компетентність,
  • компетентності у галузі природничих наук, техніки і технологій,
  • інноваційність,
  • екологічна компетентність,
  • інформаційно-комунікаційна компетентність,
  • навчання впродовж життя,
  • громадянські та соціальні компетентності,
  • культурна компетентність,
  • підприємливість і фінансова грамотність.










https://youtu.be/OBk_AU0FG2A









Виконати письмово у зошиті тест










Коментарі

Здоров'язбережувальна компетентність

Здоров'язбережувальна компетентність